Ontruimen

Bij bijvoorbeeld de verhuizing naar een nieuw pand of na een faillissement kunt u te maken krijgen met een bedrijfsontruiming. Vaak is dit een hectische en emotionele periode – een tijd waarin u een ontruimingsbedrijf dat uw zorgen wegneemt goed kunt gebruiken.

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Clean4You heeft al tientallen jaren ervaring in het ontruimen van bedrijven, kantoren en woningen. We hielpen al vele bedrijven met het ontruimen van hun bedrijfspand en beschikken over de kennis en de manschappen om elk ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken.

Duurzaam

Bruikbare goederen en meubilair krijgen een 2e leven via de Kringloop en Goede doelen. Alle niet bruikbare spullen worden op een duurzame manier gerecycled.

Meer weten?

Wilt u weten of Clean4You u kan helpen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw situatie en de werkzaamheden. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van wat er moet gebeuren en wat dit kost.

Neem contact op